ZAKAŽITE PROCENU RADOVA 063 555 744

Zamena stolarije

Zamena stolarije definitivno je jedna od najvećih i najvažnijih stavki kada je reč o renoviranju stambenog prostora. Budući da se ne radi samo o estetskom “zahvatu” menjanja vrata i prozora koji su dotrajali, pa više ne izgledaju lepo, već i o pitanju izolacije i zagrevanja objekta, ovo je tema kojom se treba ozbiljno pozabaviti na vreme.

Obzirom da je u ljudskoj prirodi da se sve uglavnom ostavlja za zadnji čas, nekako se uvek desi da se setimo grejanja kada je zima već na pragu. Na svu sreću, zamena stolarije spada u radove koji ne traju dugo i mogu se izvoditi tokom većeg dela godine.

Mada kupovina stolarije neosporno jeste krupan finansijski zalogaj za većinu, treba gledati u budućnost i uvideti da će uloženi novac početi da se vraća već sa prvim sledećim računom za struju.

Srbija je jedna od energetski najneefikasnijih zemalja u Evropi, baš zbog loših izolacionih svojstava stambenih objekata, jer su domaćinstva ta koja rasipaju najviše energije – toplotne zimi prilikom grejanja, a energije za hlađenje leti.

Naš tim vam stoji na raspolaganju i velikim iskustvom u ovim poslovima. Stojimo vam na raspolaganju i za besplatne konsultacije u vezi sa odabirom vrste stolarije.

Zašto izabrati nas

Zbog velikog iskustva i stvarnog fokusa na zadovoljstvo korisnika, možete se osloniti na nas za kompletne poslove renoviranja i adaptacija, kao i za individulne radove (građevinske, gipsarsko-molerske, elektroinstalaterske, parketarske i ostale završne radove). Pružamo profesionalne usluge i za fizička i za pravna lica.

 • Primena svih građevinskih standarda
 • Vrhunski kvalitet u zanatskim radovima
 • Najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu
 • Striktna kontrola troškova
 • Poštovanje dogovorenih rokova
 • Prilagođavanje specijalnim zahtevima
 • Veliki broj zadovoljnih klijenata

Najčešća pitanja

 • Šta je najbitnije kod ugovaranja radova?

  Zahtev naručioca radova mora biti precizno i jasno definisan prema izvođaču radova zbog analize tehničkih mogućnosti i davanja povratne informacije o troškovima realizacije celog projekta.

 • Šta je dinamika radova na projektu?

  Dinamika radova predstavlja vremenski raspored radova prema specifikaciji i redosledu izvođenja od početka do završetka izvođenja, a koji naručiocu omogućava da kroz faze prati dogovoren rok na preciznicji način.

 • Šta je totalni budžet projekta?

  Totalni budžet projekta predstavlja ukupnu vrednost radova u koju su uključeni troškovi građevinskih radova, materijala, opreme, mehanizacije i angažovanja izvođača radova.

 • Kako se formira ponuda za izvođenje radova?

  Ponuda za izvođenje radova se formira na osnovu zahteva naručioca koja podrazumeva definisanje obima građevinskih radova, definisanje neophodnih usluga u skladu sa obimom radova,  definisanje kvaliteta materijala i opreme, definisanje roka, kao i definisanje ostalih specifičnosti u zavisnosti od vrste radova.

. © Preduzimac.rs - sva prava zadržana.
Created by Click Media