ZAKAŽITE PROCENU RADOVA 063 555 744

Parketarske usluge

Radimo sve vrste parketarskih radova uključujući i rad sa laminatom. Vršimo reparacije i popravke kao i prvo postavljanje parketa u prostoriji. Pri dolasku na teren prvo pokušavamo da utvrdimo stanje podnih površina u smislu ravnoće, eventualnih naprlina i oštećenja. Potom u dogovoru sa vama odabiramo najbolje rešenje za postavljanje parketa kako u odabiru tehnika postavljanja tako i u izboru finiša i boja.

Istraživanje je pokazalo da od svih elemenata u kući parket predstavlja ono što gosti prvo primete. Mala je razlika od toga da impresionirate ili da potpuno razočarate. Tehnike za postavljanje su vrlo raznovrsne i uvek je moguće kombinovati nekoliko njih radi većeg dekorativnog i estetskog efekta. Najčešće su:

Brodski pod – najjednostavniji metod. Slaganje dašćica parketa jednih do druge.
Riblja kost – spajanje vrhova dve pločiće pod 90 stepeni.
Lastin rep – slično kao riblja kost samo se ne spajaju pojedinačne pločice
već setovi od dva ili tri parketa spojenih po principu brodskog poda.
Kocka – samo ime govori. Spajaju se daščice parketa koje su pravilnog
kvadratnog oblika.
Pleter – upleteni sistem postavljanja daščica.
Mozaik – dekorativni, ukrasni način postavljanja parketa. Ređe se koristi za celu površinu već više za određene segmente poda.

Kada je reč o pripravkama i reparaciji postojećeg parketa prvi korak je upoznavanje sa trenutnim stanjem u kom se parket nalazi. Postoji mnogo faktora koju pokazuju da li je moguće vršiti popravke i kolikoj meri. Ovo je bitno iz razloga što je često povoljnije za vlasnika da uloži u nov parketa nego da pokušava da prepravlja veoma oštećen parket. Pri popravkama možemo vam pomoći oko hoblovanja parketa, zamene lajsni, popunjavanju naprslina i oštećenih komada parketa, kao i kod savršenog lakiranja do visokog sjaja.

Radimo i postavljanje laminata koji ima dosta prednosti posebno kada je reč o poslovnim i kancelarijskim prostorijama jer se vrlo brzo postavlja, ima dopadljiv estetski i dekorativni izgled i jednostavno se održava.

Na tržištu danas postoji veliki broj dezena i boja tako da je moguće pronaći model koji se najkvalitetnije može uklopiti u postojeći prostor. Bitno je samo da se odabere pouzdan proizvođač čiji su proizvodi dokazani u dugogodišjnjem korišćenju. Mi vam tu možemo pomoći jer imamo dugogodišnje iskustvo u postavljanju laminata u individualnim domovima, ali i lokalima, poslovnim i prodajnim prostorijama.

Zašto izabrati nas

Zbog velikog iskustva i stvarnog fokusa na zadovoljstvo korisnika, možete se osloniti na nas za kompletne poslove renoviranja i adaptacija, kao i za individulne radove (građevinske, gipsarsko-molerske, elektroinstalaterske, parketarske i ostale završne radove). Pružamo profesionalne usluge i za fizička i za pravna lica.

 • Primena svih građevinskih standarda
 • Vrhunski kvalitet u zanatskim radovima
 • Najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu
 • Striktna kontrola troškova
 • Poštovanje dogovorenih rokova
 • Prilagođavanje specijalnim zahtevima
 • Veliki broj zadovoljnih klijenata

Najčešća pitanja

 • Šta je najbitnije kod ugovaranja radova?

  Zahtev naručioca radova mora biti precizno i jasno definisan prema izvođaču radova zbog analize tehničkih mogućnosti i davanja povratne informacije o troškovima realizacije celog projekta.

 • Šta je dinamika radova na projektu?

  Dinamika radova predstavlja vremenski raspored radova prema specifikaciji i redosledu izvođenja od početka do završetka izvođenja, a koji naručiocu omogućava da kroz faze prati dogovoren rok na preciznicji način.

 • Šta je totalni budžet projekta?

  Totalni budžet projekta predstavlja ukupnu vrednost radova u koju su uključeni troškovi građevinskih radova, materijala, opreme, mehanizacije i angažovanja izvođača radova.

 • Kako se formira ponuda za izvođenje radova?

  Ponuda za izvođenje radova se formira na osnovu zahteva naručioca koja podrazumeva definisanje obima građevinskih radova, definisanje neophodnih usluga u skladu sa obimom radova,  definisanje kvaliteta materijala i opreme, definisanje roka, kao i definisanje ostalih specifičnosti u zavisnosti od vrste radova.

. © Preduzimac.rs - sva prava zadržana.
Created by Click Media