ZAKAŽITE PROCENU RADOVA 063 555 744

Izgradnja objekata

Kada se odlučite da je vreme za novi dom, uvek postoji jedna dilema: kupiti gotovu ili izgraditi potpuno novu kuću prema svojim željama. Iako je kupovina kuće jednostavnija opcija, retko će se naći neka koja će biti u potpunosti u skladu sa vašim željama i potrebama, što je i osnovna prednost u odnosu na montažne kuće, pa je vredno upustiti se u avanturu izgradnje dugogodišnjeg doma koji će biti u potpunosti usklađen sa vašom kućom iz snova. Iako mislite da to predstavlja komplikovaniju opciju, zapravo nije, ukoliko ovo prepustite profesionalcima. Unajmljivanje profesionalaca sa sobom donosi brojne benefite, a jedan od njih je svakako izbegavanje bespotrebnog stresa.

Preduzimač.rs ima dugogodišnje iskustvo u izgradnji objekata za različite namene. Dve najvažnije odrednice prilikom izgradnje objekata su da ispoštujemo želje klijenta i standarde kvaliteta. U okviru našeg tima nalaze se profesionalci u svim oblastima, od arhitekte koji će vaše želje pretvoriti u realnost, do stručnjaka za bezbednost koji će se pobrinuti da vaš objekat bude bezbedan i siguran od provala i drugih vrsta štete.

Zašto izabrati nas

Zbog velikog iskustva i stvarnog fokusa na zadovoljstvo korisnika, možete se osloniti na nas za kompletne poslove renoviranja i adaptacija, kao i za individulne radove (građevinske, gipsarsko-molerske, elektroinstalaterske, parketarske i ostale završne radove). Pružamo profesionalne usluge i za fizička i za pravna lica.

 • Primena svih građevinskih standarda
 • Vrhunski kvalitet u zanatskim radovima
 • Najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu
 • Striktna kontrola troškova
 • Poštovanje dogovorenih rokova
 • Prilagođavanje specijalnim zahtevima
 • Veliki broj zadovoljnih klijenata

Najčešća pitanja

 • Šta je najbitnije kod ugovaranja radova?

  Zahtev naručioca radova mora biti precizno i jasno definisan prema izvođaču radova zbog analize tehničkih mogućnosti i davanja povratne informacije o troškovima realizacije celog projekta.

 • Šta je dinamika radova na projektu?

  Dinamika radova predstavlja vremenski raspored radova prema specifikaciji i redosledu izvođenja od početka do završetka izvođenja, a koji naručiocu omogućava da kroz faze prati dogovoren rok na preciznicji način.

 • Šta je totalni budžet projekta?

  Totalni budžet projekta predstavlja ukupnu vrednost radova u koju su uključeni troškovi građevinskih radova, materijala, opreme, mehanizacije i angažovanja izvođača radova.

 • Kako se formira ponuda za izvođenje radova?

  Ponuda za izvođenje radova se formira na osnovu zahteva naručioca koja podrazumeva definisanje obima građevinskih radova, definisanje neophodnih usluga u skladu sa obimom radova,  definisanje kvaliteta materijala i opreme, definisanje roka, kao i definisanje ostalih specifičnosti u zavisnosti od vrste radova.

. © Preduzimac.rs - sva prava zadržana.
Created by Click Media