ZAKAŽITE PROCENU RADOVA 063 555 744

O GIPSARSKIM RADOVIMA

Gipsarski radovi su najbolji način da Vaš prostor poprimi ekskluzivan izgled. Cena je povoljna i na raspolaganju su Vam svi oblici – pregradni zidovi, spušteni plafoni, uz implementaciju svetlosnih efekata. Suva gradnja gipsanim elementima omogućava Vam da potpuno individualno kreirate Vaš enterijer prema svojim željama i idejama, zbog velike plastičnosti materijala i bezbrojnih mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta gips elemenata.

Kvalitetnim izvođenjem se postiže odlična toplotna i zvučna izolacija. Primenom suve gradnje, u kuću ne unosite dodatnu vlagu ni prašinu, a prostorije su useljive odmah po završetku radova. Gips se vrlo lako obrađuje i koristi u građevini dugi niz godina. Apsolutno je neškodljiv, bez mirisa, ne sadrži i ne razvija nikakve supstance koje mogu da ugroze zdravlje, poboljšava klimu u prostoriji. To je ekololški besprekoran i, s biološkog stanovišta, potpuno bezopasan i neškodljiv materijal.

Pored sjajnih mehaničkih karakteristika – jednostavne i lake obrade i brze montaže – gipsane ploče poseduju i odlične fizičke osobine: imaju malu masu po kvadratu površine, nisu zapaljive i ne gore, jer krečnjak u sebi sadrži određen procenat vode.
Suva gradnja gipsanim elementima je idealno rešenje za Vaše zidove, potkrovlja, spuštene plafone. Spušteni plafoni se primenjuju da bi se smanjila visina prostorije i kada treba sprovesti instalacije u šupljini iznad prostora, ili kada je površina postojećeg plafona oštećena ili neravna. Savršeno oblikovan spušteni plafon će dati posebnu atmosferu Vašem stanu, kancelariji, restoranu. Knauf sistemi su idealno rešenje za moderno uređivanje životnog i radnog prostora, ali i za adaptaciju i preuređenje starih ili oštećenih enterijera.

Pregradni zidovi od gipsa – kartonskih ploča se grade brzo, bez šalovanja, armiranja i štemovanja za instalacije. Šuplji prostor pregrade služi za brzo i racionalno postavljanje svih vrsta instalacija i izolacija. Pregradni zidovi se odlično prilagođavaju građevinskoj strukturi objekata, a pružaju idealna rešenja za izradu raznih polica, ormara i slično.

Zašto izabrati nas

Zbog velikog iskustva i stvarnog fokusa na zadovoljstvo korisnika, možete se osloniti na nas za kompletne poslove renoviranja i adaptacija, kao i za individulne radove (građevinske, gipsarsko-molerske, elektroinstalaterske, parketarske i ostale završne radove). Pružamo profesionalne usluge i za fizička i za pravna lica.

 • Primena svih građevinskih standarda
 • Vrhunski kvalitet u zanatskim radovima
 • Najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu
 • Striktna kontrola troškova
 • Poštovanje dogovorenih rokova
 • Prilagođavanje specijalnim zahtevima
 • Veliki broj zadovoljnih klijenata

Najčešća pitanja

 • Šta je najbitnije kod ugovaranja radova?

  Zahtev naručioca radova mora biti precizno i jasno definisan prema izvođaču radova zbog analize tehničkih mogućnosti i davanja povratne informacije o troškovima realizacije celog projekta.

 • Šta je dinamika radova na projektu?

  Dinamika radova predstavlja vremenski raspored radova prema specifikaciji i redosledu izvođenja od početka do završetka izvođenja, a koji naručiocu omogućava da kroz faze prati dogovoren rok na preciznicji način.

 • Šta je totalni budžet projekta?

  Totalni budžet projekta predstavlja ukupnu vrednost radova u koju su uključeni troškovi građevinskih radova, materijala, opreme, mehanizacije i angažovanja izvođača radova.

 • Kako se formira ponuda za izvođenje radova?

  Ponuda za izvođenje radova se formira na osnovu zahteva naručioca koja podrazumeva definisanje obima građevinskih radova, definisanje neophodnih usluga u skladu sa obimom radova,  definisanje kvaliteta materijala i opreme, definisanje roka, kao i definisanje ostalih specifičnosti u zavisnosti od vrste radova.

. © Preduzimac.rs - sva prava zadržana.
Created by Click Media