ZAKAŽITE PROCENU RADOVA 063 555 744

Svaki ljubitelj enterijera zna da nameštaj može ili otvoriti ili zatvoriti prostor, pa je ključno odabrati prave komade. Od blistavog tapaciranog dizajna do jedinstvenih stilova ručno izrađenog nameštaja, ovo su vrhunski trendovi u opremanju enterijera koje možemo da očekujemo u 2019. godini.

1. Rumeni tonovi

Rumeni tonovi su novi nude, odlično se slažu se sivim i prirodnim tonovima I imaju umirujuće dejstvo, a za ljubitelje smelih kombinacija, mogu se kombinovati sa jarkim bojama ili mornarskim dizajnom, zelenim bojama lišća ili citrusnim tonovima, koje će komadi u rumenim nijansama dodatno istaći.

2. Veliki, udobni kreveti

Kreveti postaju mnogo više od običnog komada nameštaja u svetu u kom smo svi preterano zauzeti, pa nam je potrebno da se bar u trenutcima odmaranja osećamo ušuškano, zaštićemo i bezbedno. Zato će kreveti biti još veći, tapacirani udobnim tekstilom, pa kada legnete u krevet, osećaćete se kao da ste dobili topli zagrljaj.

3. Prirodni materijali zauvek

Fascinacija prirodnim materijalima i teksturama će se nastaviti. Prirodni kamen, koji se koristi na neočekivani način, spaja luksuz i praktičnost najbolje moguće.

4. Oble ivice

Obli nameštaj od 1970-ih već je u 2018. našao svoj put nazad do naših srca, a u 2019. će nastaviti da preuzima tron. Zaobljene stolice su elegantan način da u svoju trpezariju donesete udobnost.

5. Inovativna upotreba metala

Metali će se koristiti na zanimljive načine i biće popularniji nego ikada. Bilo da su to zlatni, mesingani ili crni metali, koristiće se masovno. Postoji snažan pomak prema umetnosti kao funkciji.

6. Ručno izrađen nameštaj

Ljudi se sve više okreću prema ručno izrađenom nameštaju, žele da znaju priče o tome odakle dolaze njihovi komadi, žele da znaju ko ih je napravio i kako je tekao proces.

7. Mali detalji

Mali detalji, kada je u pitanju tapacirani nameštaj imaju veliki uticaj na dizajn, a šavovi dobijaju jednu potpuno novu funkciju i postaju pravi ukras na garniturama ili foteljama.

8. Art deco

Dizajneri enterijera očekuju da će Art Deco uticaj postati vidljiviji u narednoj godini. Sa perspektive boja, roze je i dalje veoma u trendu. S obzirom na to, očekujemo boje koje dopunjuju ovu blistavu nijansu, kao što su maslinovo zeleno ili teget.

 

Ukoliko želite da vaš dom bude u skladu sa najnovijim trendovima, kontaktirajte naš tim profesionalaca, koji ima višegodišnje iskustvo u oblasti renoviranja, izgradnje, adaptacije I dizajna.

 

. © Preduzimac.rs - sva prava zadržana.
Created by Click Media