ZAKAŽITE PROCENU RADOVA 063 555 744

Koliko puta ste nakon iscrpljujućeg radnog dana pomislili kako bi vam dobrodošlo opuštanje u nekom spa centru, u toploj kupki ili na bazenu? Iako ste silno želeli, zbog nedostatka vremena to niste sebi uspeli da omogućite, jer je za ulazak u spa najčešće potrebna rezervacija unapred, ili se nalazi predaleko od vašeg doma, pa bi to uticalo na neke druge obaveze koje nakon toga slede. Razloga za odlaganje je milion, iako znate da je to upravo ono što je potrebno vašem telu kako biste se oslobodili stresa.

Način na koji živimo u 21. veku uzrokuje mnogo stresa pre svega zbog nedostatka slobodnog vremena, stalne dostupnosti koja je došla sa razvojem tehnologije i koje nam jednostavno nameće prebrz tempo.  Stručnjaci iz ove oblasti upravo zbog toga, posvetili su se kreiranju idealnog mini spa centra koji može da stane u vaš dom. S obzirom na to da se poslednje dve decenije, wellness kultura dosta razvila u svim delovima sveta, većina ljudi je imala priliku da iskusi većinu ili bar neke wellness sadržaje koji čiji su rezultati jasni.

Opuštenost, rasterećenost i poboljšanje zdravlja dolaze zajedno sa njom kao neraskidivi deo. Značaj saune za naše zdravlje, poznat je vekovima unazad, posebno ukoliko se redovno koristi. Parno kupatilo, još od srednjeg veka je sastavni deo ženske nege. Hidromasažne kade i bazeni, pomažu prilikom opuštanja mišića, pa ukoliko za njih pronadjete mesta u svom domu, možete uživati u čarima masaže svakodnevno. Kućni spa centri najčešće se prave po meri vašeg prostora, pa tako u zavisnosti od mesta kojim raspolažete možete da smestite samo ono što je vama važno ili za više različitih sadržaja. Ukoliko biste se odlučili za hidromasažni bazen ili saunu, za ugradnju ovih sadržaja možete iskoristiti i svoje dvorište.

Cene se kreću u zavisnosti od veličine i opreme koju želite da uzmete, a prilikom izbora proizvođača bitno je da odaberete one koji će vam pružiti usluge srevisiranja, kao i garanciju. S obzirom na to da ovi spa centri mogu trajati dosta dugo, investcija u njih možda nije loša ideja, s obzirom na to da ukoliko prečesto koristite javne wellness centre, to može da vas košta na dugoročnom planu daleko više nego izgradnja sopstvenog u okviru vašeg doma.  

. © Preduzimac.rs - sva prava zadržana.
Created by Click Media